Tensiometre digitale de brat

Iti recomandam:

Tensiometru electronic de brat Omron M3 Comfort, cu adaptor priza inclus
  • Pret redus
Oferta: Adaptor priza inclus
Tensiometru electronic de brat Omron M3 Comfort, cu adaptor priza inclus
420,00 RON 330,00 RON
420,00 RON 330,00 RON
Tensiometru electronic de brat Omron M3 Comfort, cu adaptor priza inclus
  • Pret redus
Oferta: Adaptor priza inclus

Tensiometru electronic de brat Omron M3 Comfort, cu adaptor priza inclus

420,00 RON 330,00 RON
420,00 RON 330,00 RON

Pentru o masurare precisa la domiciliu, este indicat sa alegeti un tensiometru digital care este validat clinic. Dintre protocoalele de validare clinica amintim BHS (Societatea Britanica de Hipertensiune Arteriala) si ESH (Societatea Europeana de Hipertensiune). Tensiometrele de brat validate clinic permit masurarea automata a tensiunii arteriale si in acelasi timp asigura rezultate la fel de precise ca cele masurate de doctor.

Exista modele de tensiometre care inregistreaza mai multe valori ale tensiunii arteriale, pentru mai multi utilizatori, iar acest lucru este util pentru familiile care doresc sa-si monitorizeze tensiunea arteriala. Printre celelalte caracteristici pe care un tensiometru e bine sa le aiba se numara tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection - pentru detectarea din timp a aritmiilor, adica a batailor neregulate ale inimii), tehnologia Gentle+ (de control optim al vitezei si al presiunii), tehnologia AFIB (detectia riscului de atac cerebral), tehnologia MAM (masoara automat trei valori consecutive si face media lor).

Tensiometrele Microlife - marca elvetiana - indeplinesc aceste standarde si au fost testate clinic chiar si pentru grupuri speciale de pacienti, cum ar fi cei care sufera de diabet zaharat, boli renale in stadiu terminal, sarcina si preeclampsie, hipotensiune arteriala si pentru copii (de la varsta de 13 ani in sus).

De asemenea, si tensiometrele Omron - marca japoneza - sunt renumite pentru fiabilitatea lor si incorporeaza tehnologii de ultima generatie. In final, e bine de stiut ca un tensiometru de brat este in general mai precis decat un tensiometru de incheietura.

Cum sa-ti masori corect tensiunea cu un tensiometru digital de brat sau incheietura?
   

Masurarea tensiunii arteriale la domiciliu nu este complicata. Urmarind sfaturile de mai jos te poti asigura ca nu apar erori la masurare si rezultatele sunt corecte.

  • Pozitioneaza-ti mana stanga pe masa, cu palma in sus. Pentru tensiometrul la incheietura mainii, trebuie sa plasezi manseta tensiometrului la o distanta de aproximativ 2 cm de palma;
  • Strange bine manseta si porneste tensiometrul. In pozitia de masurare, aparatul trebuie sa se afle in dreptul inimii. Este important sa nu vorbesti si sa nu te misti. In cazul tensiometrului pozitionat la incheietura mainii, ridica apoi mana si du-o la umarul opus;
  • Asteapta pana cand aparatul scoate un sunet (ca un bip) care anunta finalul masuratorii.
Cine are nevoie de un tensiometru digital?
   

Bolile cardiovasculare constituie in continuare una dintre cauzele principale de deces la scara mondiala. Vestea buna este ca, datorita evolutiei tehnologiei, persoanele cu probleme cardiace au posibilitatea de a-si masura tensiunea arteriala la domiciliu, evitand astfel stresul asociat adeseori cu institutiile medicale sau cu birourile doctorilor. Masurarea tensiunii arteriale poate oferi indicatoare esentiale legate de starea generala de sanatate a unui individ, in special daca acesta stie ca are probleme cu tensiunea sau sufera de afectiuni cardiovasculare. Insa toate persoanele care au depasit varsta de 40 de ani ar trebui sa acorde o atentie sporita masurarii tensiunii arteriale.

Creeaza un cont nou