Sticluta un sistem eficient de administrare a medicamentelor - Medibottle

Medibottle

Acest produs nu mai este in stoc

TRANSPORT GRATUIT

Beneficiezi de transport gratuit la toate comenzile peste 250 lei. Livrare in max. 48 ore prin curierat rapid, in toate localitatile din Romania.51,00 lei

Garantie: 2 ani
Livrare rapida: 24-48h
Deschiderea coletului la livrare
Plata online cu cardul
Plata online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.

Puteti plati cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa sau MasterCard: Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro.

Platile se efectueaza prin intermediul sistemului "3D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Rate fara dobanda
Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (pana la 12 rate fara dobanda pentru orice plata, daca alegeti plata in rate cu Star Card)
Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.
Prin card de credit emis de BCR (oferta standard de 12 rate fara dobanda! Mai mult, primiti anual 1% bani inapoi.)
Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Prin card de credit emis de Alpha Bank (optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul dvs. de cumparaturi de la Alpha Bank: VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Plata prin OP
Plata prin virament bancar/ordin de plata
Beneficiar SC Neomed SRL
CIF: RO8728108
Sediu: Oradea, Str. Horea, Nr. 1
in conturile SC NEOMED SRL:
Banca: BCR Oradea ->Cont: RO33 RNCB 0032 0464 9682 0001
Banca: BRD Oradea ->Cont: RO09 BRDE 050S V321 1117 0500
Banca: Trezoreria Oradea ->Cont: RO63 TREZ 0765 069X XX00 2702

Sticluta un sistem eficient de administrare a medicamentelor - Medibottle

Medibottle - Sticluta un sistem eficient de administrare a medicamentelor

Imaginati-va ca bebelusul d-voastra isi ia medicamentul fara a opune nici un fel de rezistenta. Da, exact acest lucru se intampla cu Medibottle. Sistemul Medibottle asigura administrarea unei doze complete, eliminand stresul atat pentru d-voastra cat si pentru bebelus!
Cum funtioneaza:
Pe masura ce copilul d-voastra incepe sa bea din sticla Medibottle, cu apasari scurte ale pistonului seringii veti proiecta „mici tasnituri” de medicament direct in varful tetinei.
Aceste „mici tasnituri” (de aproximativ 5 picaturi de medicament fiecare) sunt inghitite si spalate imediat, papilele gustative neavand timp sa perceapa gustul medicamentului. Asta este si motivul pentru care acest sistem functioneaza!
Procesul de injectare a medicamentului si de inghitire:

Copilul incepe sa bea lichidul din sticla Medibotle. Parintele, sau persoana care se ocupa de ingrijirea copilului apasa pistonul seringii pentru a impinge o doza foarte mica de medicament sau de supliment nutritiv direct in varful tetinei. (Fig. 1)
Astfel, laptele sau orice alt lichid preferat de copil se va afla in permanenta in spatele medicamentului din tetina. (Fig. 2)
La urmatoarea inghititura a copilului, medicamentul este inghitit si spalat imediat de lichidul din sticla. Bebelusul nu simte decat gustul lichidului cu care este obisnuit, fara a detecta si prezenta medicamentului. (Fig. 3)


Bebelusul inghite cateva inghitituri din bautura sa preferata inainte ca parintele sau sau persoana care se ocupa de ingrijirea acestuia sa apese din nou pistonul seringii pentru a administra o noua doza de medicament. Prin acest sistem se adminstreaza 5 ml (o lingurita) de medicament in aproximativ 60 de secunde.
Medibottle este foarte usor de folosit…


Umpleti seringa cu o doza din medicamentul/suplimentul nutritiv dorit.
Introduceti seringa in sticla Medibottle.
Incepeti procesul de injectare si de inghitire.
Plunger = piston
Barrel grips – dispozitivele de apucare ale cilindrului seringii
Oral dispenser barrel – cilindru seringa dozatoare
Sleeve – orificiu interior
Sleeve tip – varful orificiului
Collar – guler
Nipple – tetina
Dozarea medicamentului cu ajutorul Medibottle
Permiteti-i copilului sa inceapa sa bea lichidul sau preferat din sticla.
”mica tasnitura” = 5 picaturi de medicament
Apasati cu o miscare scurta si ferma pistonul seringii dozatoare pentru a produce o „tasnitura mica” (de aproximativ 5 picaturi) la fiecare 1 pana la 4 inghitituri, in functie de cat este copilul de dispus sa continue sa bea din sticla.
Cantitatea de medicament
1mL = 6 tasnituri
2mL = 12 tasnituri
3mL = 18 tasnituri
4mL = 24 tasnituri
5mL = 30 tasnituri
Dozarea tasniturilor in functie de raspunsul bebelusului/ritmul de supt va face sa nu intervina dilutia medicamentului in sticla.
Modalitatea de incarcare a dozatorului
1. Introduceti adaptorul pentru sticla in sticla de medicament sau vitamine apasandu-l ferm in jos pentru a se inchide etans.
2. Introduceti seringa dozatoare in adaptor. Intoarceti sticla cu capul in jos si apoi trageti incet pistonul pentru a umple seringa dozatoare.
3. Umpleti pana la linia corecta de pe cilindrul seringii. Asigurati-va ca nu ati prins si bule de aer in interiorul seringii.
4. Intoarceti inapoi sticla in pozitie dreapta si scoateti seringa din adaptor.
5. Pastrati medicamentele in conformitate cu instructiunile producatorului.
Ce e bine sa stiti atunci cand utilizati Medibottle
Nu incalziti sticla in cuptorul cu microunde. Se pot crea in interior portiuni fierbinti de lichid care pot sa dauneze copilului!
Este interzisa introducerea in cuptorul cu microunde a medicamentelor si a vitaminelor.
Adaptorul pentru sticla nu este sigur pentru copii. Inlocuiti-l dupa fiecare utilizare cu capacul original al sticlei si nu lasati medicamentele la indemana copiilor.
Pentru a preveni posibilele pericole de sufocare, verificati tetina inainte de fiecare utilizare si daca prezinta urme de uzura, inlocuiti-o!
Modalitatea de curatare a Medibottle
Spalati toate componentele cu apa calda si sapun dupa fiecare utilizare. Aveti grija sa nu ramana resturi de medicamente in sticla pentru perioade lungi de timp deoarece aceste se vor curata cu dificultate.
Nu fierbeti si nu spalati in masina de spalat vase la o temperatura foarte ridicata deoarece materialul fara BPA (bisphenol A) se va deforma.
Specificatiile Medibottle
Corespunde normelor FDA si CE;
Capacitate lichid100mL (3.25 oz);
Sunt compatibile Seringile dozatoare Exacta-Med® 5mL

Garantie2 ani

Scrieti o recenzie

Sticluta un sistem eficient de administrare a medicamentelor - Medibottle

Sticluta un sistem eficient de administrare a medicamentelor - Medibottle

Produse asemanatoare