Pret redus!
Pulsoximetru - LTD830P

Holter tensiune arteriala Tono Track - LTD200

LTD200

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

TRANSPORT GRATUIT

Beneficiezi de transport gratuit la toate comenzile peste 250 lei. Livrare in max. 48 ore prin curierat rapid, in toate localitatile din Romania.

9 630,00 lei


Reducere:1 830,00 lei


7 800,00 lei

Garantie: 2 ani
Livrare rapida: 24-48h
Deschiderea coletului la livrare
Plata online cu cardul
Plata online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.

Puteti plati cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa sau MasterCard: Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro.

Platile se efectueaza prin intermediul sistemului "3D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Rate fara dobanda
Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (pana la 12 rate fara dobanda pentru orice plata, daca alegeti plata in rate cu Star Card)
Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.
Prin card de credit emis de BCR (oferta standard de 12 rate fara dobanda! Mai mult, primiti anual 1% bani inapoi.)
Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Prin card de credit emis de Alpha Bank (optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul dvs. de cumparaturi de la Alpha Bank: VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Plata prin OP
Plata prin virament bancar/ordin de plata
Beneficiar SC Neomed SRL
CIF: RO8728108
Sediu: Oradea, Str. Horea, Nr. 1
in conturile SC NEOMED SRL:
Banca: BCR Oradea ->Cont: RO33 RNCB 0032 0464 9682 0001
Banca: BRD Oradea ->Cont: RO09 BRDE 050S V321 1117 0500
Banca: Trezoreria Oradea ->Cont: RO63 TREZ 0765 069X XX00 2702

Holter tensiune arteriala Tono Track - LTD200

Acest aparat monitorizeaza si inregistreaza tensiunea arteriala si pulsul pe durata a 24-28 ore. Utilizatorul poate crea un plan de masurare si inregistrare atat pe durata zilei, cat si a noptii. Softul utilizat este capabil sa afiseze, sa salveze si sa modifice datele inregistrate.
Caracteristici:

  • - Dispozitiv medical de ultima generatie ce ofera posibilitatea monitorizarii tensiunii arteriale in ambulatoriu (in afara spitalului, in unitati de ambulanta, in mediul dvs. de viata) permitand evaluarea valorilor
  • - Confortabil pentru pacient prin designul compact si functionarea foarte silentioasa
  • - Software intuitiv si usor de utilizat
  • - Baza de date: toate datele sunt salvate cu ajutorul unei baze de date speciale SEIVA, si pot vi vizualizate si modificate
  • - Informatiile diagnosticului: datorita ecranului foarte clar, informatiile importante sunt mereu la indemana utilizatorului, iar datele tiparite au o calitate excelenta a graficii
  • - Metoda de masurare: oscilometrica
  • - Gama de masurare: 25-260 mmHg
  • - Marja de eroare: ±3mmHg
  • - Alimentare: 3V (2 baterii de 1,5V AA)
  • - Manseta: adult (23x33cm), obez (31x40cm)


Garantie2 ani
Dimensiuni120 x 80 x 32 mm

Scrieti o recenzie

Holter tensiune arteriala Tono Track - LTD200

Holter tensiune arteriala Tono Track - LTD200