Sistem complet antidecubit SUPRA 5000 GRAD II - LTM605

LTM605

Acest produs nu mai este in stoc

TRANSPORT GRATUIT

Beneficiezi de transport gratuit la toate comenzile peste 250 lei. Livrare in max. 48 ore prin curierat rapid, in toate localitatile din Romania.2 801,00 lei

Garantie: 2 ani
Livrare rapida: 24-48h
Deschiderea coletului la livrare
Plata online cu cardul
Plata online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.

Puteti plati cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa sau MasterCard: Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro.

Platile se efectueaza prin intermediul sistemului "3D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Rate fara dobanda
Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (pana la 12 rate fara dobanda pentru orice plata, daca alegeti plata in rate cu Star Card)
Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.
Prin card de credit emis de BCR (oferta standard de 12 rate fara dobanda! Mai mult, primiti anual 1% bani inapoi.)
Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Prin card de credit emis de Alpha Bank (optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul dvs. de cumparaturi de la Alpha Bank: VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Plata prin OP
Plata prin virament bancar/ordin de plata
Beneficiar SC Neomed SRL
CIF: RO8728108
Sediu: Oradea, Str. Horea, Nr. 1
in conturile SC NEOMED SRL:
Banca: BCR Oradea ->Cont: RO33 RNCB 0032 0464 9682 0001
Banca: BRD Oradea ->Cont: RO09 BRDE 050S V321 1117 0500
Banca: Trezoreria Oradea ->Cont: RO63 TREZ 0765 069X XX00 2702

Sistem complet antidecubit SUPRA 5000 GRAD II - LTM605

Sistem complet antidecubit alternativ, compus din saltea cu celule interschimbabile si pompa de presiune reglabila, utilizat pentru tratarea şi prevenirea leziunilor de decubit, fiind special conceput pentru ingrijirea pe termen lung in terapii şi tratamente la domiciliu.

Salteaua vine livrata cu o acoperitoare impermeabila rezistenta , aderenta si care se fizeaza cu ajutorul unor cleme de baza patului. Sistemul este furnizat cu un CPR (kit de resuscitare) si are o supapa pentru o eliberare rapida a aerului din celule, atunci când exista o nevoie de a efectua de urgenta un CPR pe pacient.

Pompa este silentioasa in functionare, este uşor de utilizat si prezinta un led de avertizare, care notifică utilizatorilor in cazul in care nivelul presiunii din saltea este scazut.

Sistemul de conectare al furtunului de aer intre saltea si pompa este unul foarte simplu, permitand conectarea si deconectarea foarte usor si rapid.

Dimensiunile pompei :30 x 9,5 x 19 cm.

Salteaua prezinta buton alarma –indica scaderea presiunei in saltea, buton de conectare sistem de resuscitare CPC, numarul de celule: 17, numarul de celule cu gauri: 8, supapa sistem de resuscitare CPR.

Garantie2 ani
Dimensiuni200 x 82 x 12.7 cm
Greutate maxima sustinuta140 kg
Pompa230V / 50-60Hz
Evacuarea aerului4 l/ min
Presiune30-80 mmHG
Ciclu de timp9 min
Dimensiune celula12.7 cm
Greutate saltea8.3 kg
Greutate pompa2.8 kg

Scrieti o recenzie

Sistem complet antidecubit SUPRA 5000 GRAD II - LTM605

Sistem complet antidecubit SUPRA 5000 GRAD II - LTM605

Produse asemanatoare