Sistem antidecubit DYNA FLO 8000 GRAD II - LTM615

LTM615

TRANSPORT GRATUIT

Beneficiezi de transport gratuit la toate comenzile peste 250 lei. Livrare in max. 48 ore prin curierat rapid, in toate localitatile din Romania.6 383,00 lei

Garantie: 2 ani
Livrare rapida: 24-48h
Deschiderea coletului la livrare
Plata online cu cardul
Plata online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.

Puteti plati cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa sau MasterCard: Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro.

Platile se efectueaza prin intermediul sistemului "3D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Rate fara dobanda
Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (pana la 12 rate fara dobanda pentru orice plata, daca alegeti plata in rate cu Star Card)
Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.
Prin card de credit emis de BCR (oferta standard de 12 rate fara dobanda! Mai mult, primiti anual 1% bani inapoi.)
Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Prin card de credit emis de Alpha Bank (optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul dvs. de cumparaturi de la Alpha Bank: VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Plata prin OP
Plata prin virament bancar/ordin de plata
Beneficiar SC Neomed SRL
CIF: RO8728108
Sediu: Oradea, Str. Horea, Nr. 1
in conturile SC NEOMED SRL:
Banca: BCR Oradea ->Cont: RO33 RNCB 0032 0464 9682 0001
Banca: BRD Oradea ->Cont: RO09 BRDE 050S V321 1117 0500
Banca: Trezoreria Oradea ->Cont: RO63 TREZ 0765 069X XX00 2702

Sistem antidecubit DYNA FLO 8000 GRAD II - LTM615

Sistem complet antidecubit, compus din saltea cu celule interschimbabile si pompa de presiune reglabila care prezinta o functie statica, care permite utilizatorilor sa suspende salteaua in mod alternativ intr-o saltea cu presiune ajustabila .

Exista 2 leduri de avertizare situate pe pompa care notifica utilizatorilor cazul in care nivelul presiunii din saltea este scazut. Pompa este echipata cu un filtru care filtreaza bacteriile, in pompa intrand numai aer curat marind durata de viata a pompei, sistemul este usor de intretinut.

Sistemul de conectare al furtunului de aer intre saltea si pompa este unul foarte simplu, permitand conectarea si deconectarea foarte usor si rapid .

Sistemul este furnizat cu un kit CPR (Cardio pulmonar resuscitare- kit de resuscitare), avand o supapa proiectata pentru eliberarea rapida a aerului din celule, atunci cand exista o nevoie urgenta de a efectua manevra de resuscitare CPR pe pacient.

Salteaua vine dotata cu o acoperitoare impermeabila, usor de montat cu ajutorul unui fermoar, care asigura o intretinere mai buna a saltelei,  9 din cele 20 celule sunt prevazute cu gauri, prin care aerul circula pentru a oferi o buna aerisire şi pentru a proteja pacientul de umiditatea formata între corp şi saltea.

Garantie2 ani
Dimensiuni200 x 82 x 12.7 cm
Greutate maxima sustinuta160 kg
Pompa230V / 50, 110v/60Hz
Evacuarea aerului8 l/min
Presiune10 ~ 40mmHg
Ciclu de timp10 min
Dimensiune celula20.3 cm
Greutate saltea10 kg
Greutate pompa3.4 kg

Scrieti o recenzie

Sistem antidecubit DYNA FLO 8000 GRAD II - LTM615

Sistem antidecubit DYNA FLO 8000 GRAD II - LTM615

Produse asemanatoare