Saboti medicali

Denumirea de saboti “medicali” provine de la sabotii ortopedici si in special sabotii albi care fac parte din tinuta obligatorie din spitale, dar sunt utilizati si in clinici, farmacii sau cabinete medicale. Ii poti gasi in oferta magazinelor de tehnica medicala si sub denumirea de papuci medicinali sau saboti ortopedici.

Sabotii medicali au cateva caracteristici care asigura un mers corect, ferm si confortabil: design ergonomic si forma anatomica, adica nu jeneaza si se aseaza natural pe picior, sprijinindu-l pe intreaga suprafata a sabotului; piele naturala 100% interior-exterior, care este rezistenta si isi pastreaza bine forma si aspectul; talpa antialunecare, ce atenueaza socurile si ofera o buna stabilitate. Unele modele de saboti au spuma sau gel cu memorie, care ofera un confort sporit. Altele au perforatii de aerisire, care ajuta piciorul sa ramana uscat toata ziua.

Pe neomed.ro gasesti o gama diversificata de incaltaminte medicala din piele naturala, rezistenta si flexibila, de la producatori de renume: saboti medicali NursingCare, On Zen, Wock, Rosato, Goldenfit, Reposa, Bril, Dr. Feet, Romika, Toffeln creati special pentru a oferi piciorului o protectie cat mai buna.

Creeaza un cont nou