Tensiometre manuale

Iti recomandam:

Pentru a lua tensiunea cu un tensiometru manual, se utilizeaza de obicei o manseta gonflabila si un stetoscop pentru a asculta sunetul pulsului si a monitoriza starea de sanatate a inimii. In timpul masuratorii, manseta gonflabila a tensiometrului este umflata manual pana la nivelul la care blocheaza fluxul de sange prin artera, apoi este eliberat treptat pentru a permite sangelui sa circule din nou prin artera, timp in care utilizatorul asculta sunetul pulsului cu ajutorul stetoscopului si determina valorile tensiunii arteriale. Aceste tensiometre profesionale sunt precise si fiabile, fiind adesea folosite in practica medicala, in special de catre medicii sau asistentii medicali care efectueaza examinarea fizica a pacientilor cu anumite afectiuni medicale, sau in cazul in care masurarea tensiunii arteriale trebuie sa fie facuta de un cadru medical. Exista atat modele de tensiometre mecanice cu stetoscop inclus, cat si modele fara stetoscop, si sunt folosite cu precadere in cabinete medicale si clinici.

Tensiometre Riester

Tensiometrele Riester sunt recunoscute pentru calitatea, precizia si fiabilitatea lor, fiind fabricate in Germania cu materiale de inalta calitate. Tensiometrele Riester sunt utilizate in spitale, clinici si cabinete medicale pentru monitorizarea tensiunii arteriale a pacientilor si sunt disponibile in diferite modele care asigura o masurare precisa a tensiunii arteriale.

Tensiometre ERKA

Tensiometrele ERKA sunt fabricate in Germania cu materiale de calitate superioara, ceea ce le confera durabilitate si fiabilitate pe termen lung. Tensiometrele ERKA sunt recunoscute pentru calitatea si precizia lor in masurarea tensiunii arteriale.

Creeaza un cont nou