Scaune de dus

Sunt 31 produse.

Se afiseaza 1-24 din 31 produs(e)

Scaunele de dus sunt dispozitive ajutatoare pentru baie menite sa aduca un plus de confort persoanelor in varsta, cu dizabilitati sau in recuperare medicala, in realizarea igienei intime, atat in ingrijirea la domiciliu, cat si in spital. De asemenea, scaunele de dus sunt recomandate persoanelor care se confrunta cu probleme de echilibru sau persoanelor cu mobilitate redusa.
Aceste scaune pentru baie duc la imbunatatirea activitatilor zilnice de igiena personala si vin in sprijinul utilizatorilor oferindu-le siguranta, confort si sprijin.
Scaunele de dus sunt rezistente, cu picioarele din otel, prevazute cu pufere din cauciuc, pentru a impedica alunecarea. Sezutul scaunelor de dus este rezistent si sigur, iar curbura cu care este prevazut asigura un plus de confort pentru utilizatori. Apa se va scurge prin orificiile amplasate pe sezutul scaunului de dus, reducand astfel riscul de accidentare.
Exista scaune de dus reglabile sau fixe, cu manere sau fara manere, cu spatar sau fara spatar. Daca doriti o inaltime suplimentara pe scaun, pentru a va putea ridica si aseza mai confortabil, atunci va recomandam un scaun de dus reglabil, cu manere si spatar. Spatiile mari de dus va pot permite sa instalati o banca de dus, care este practic un scaun de dus extins, doar ca de obicei suporta o greutate mai mare si are mai mult spatiu pentru sezut, fiind ideala pentru persoanele care au nevoie de spatiu mai mare.

Creeaza un cont nou