Tensiometre electronice

Iti recomandam:

Pentru o masurare precisa la domiciliu, este indicat sa alegeti un tensiometru electronic care este validat clinic. Dintre protocoalele de validare clinica amintim BHS (Societatea Britanica de Hipertensiune Arteriala) si ESH (Societatea Europeana de Hipertensiune). Tensiometrele validate clinic permit masurarea automata a tensiunii arteriale si in acelasi timp asigura rezultate la fel de precise ca cele masurate de doctor.

Exista modele de tensiometre care inregistreaza mai multe valori ale tensiunii arteriale, pentru mai multi utilizatori, iar acest lucru este util pentru familiile care doresc sa-si monitorizeze tensiunea arteriala. Printre celelalte caracteristici pe care un tensiometru e bine sa le aiba se numara tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection - pentru detectarea din timp a aritmiilor, adica a batailor neregulate ale inimii), tehnologia Gentle+ (de control optim al vitezei si al presiunii), tehnologia AFIB (detectia riscului de atac cerebral), tehnologia MAM (masoara automat trei valori consecutive si face media lor).

Tensiometrele Microlife - marca elvetiana - indeplinesc aceste standarde si au fost testate clinic chiar si pentru grupuri speciale de pacienti, cum ar fi cei care sufera de diabet zaharat, boli renale in stadiu terminal, sarcina si preeclampsie, hipotensiune arteriala si pentru copii (de la varsta de 13 ani in sus).

De asemenea, si tensiometrele Omron - marca japoneza - sunt renumite pentru fiabilitatea lor si incorporeaza tehnologii de ultima generatie. In final, e bine de stiut ca un tensiometru de brat este in general mai precis decat un tensiometru de incheietura.

Creeaza un cont nou