Lampa de examinare Dr. Mach Led 120

Lampa de examinare Dr. Mach Led 120F

Dr. Mach

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Cumpara de inca 250,00 RON si beneficiezi de transport gratuit!
Garantie 2 ani
Iluminare 50.000 lux
Temperatura de culoare (Kelvin) 4300

Plata in rate fara dobanda:
Plata in Rate prin Banca Transilvania
Plata in Rate prin Alpha Bank
Plata in Rate prin BCR
Plata in Rate prin BRD finance
7.557,00 RON
cu TVA
Stoc suficient

Model
Cantitate

Lampa de examinare Dr. Mach Led 120F

Redare superioara a culorilor

Cu index de redare a culorilor superior Ra = 95, chirurgul recunoaste clar cele mai subtile nuante de culoare a tesuturilor. Spectrul de culori al zonei de interventie chirurgicala este redat natural cu un contrast puternic. Lampa chirurgicala nu oboseste ochii chirurgului.


Sistem de lentile multiple fatetate

O multitudine de lentile fatetate calculate computerizat garanteaza omogenitatea si cel mai bun efect de reducere a umbririi in campul luminos. Sistemele optice dispuse separat, fiecare cu un modul LED, genereaza propriul lor camp luminos, care mareste efectul de contrast al lampii chirurgicale. Iluminarea de 50.000 Lux poate fi atinsa fara dificultate.


Taste pe carcasa lampii

Buton pornit – oprit si reglare intensitate luminoasa 50-100%


Manevrabilitate

In timpul dezvoltarii produsului, o atentie deosebita a fost acordata manevrabilitatii si intretinerii usoare a lampii. Mai mult decat atat, forma de inel si suprafata minima a lampii evita cresterea temperaturii in zona capului chirurgului si creeaza o performanta perfecta. Lampa poate fi pozitionata exact pe zona interventiei chirurgicale cu ajutorul manerului.


Focalizare

Campul luminos poate fi focalizat prin rotirea manerului. Fluxul luminos focalizabil permite o iluminare punctuala a celor mai adanci canale ale inciziei cu o iluminare si potrivire exacta a diametrului campului luminos de dimensiunea campului inciziei.


Durata lunga de viata / consum redus de putere

Durata de viata de peste 40.000 ore de operare reduce costurile de inlocuire a lampilor considerabil, comparativ cu tehnologia traditionala pe baza de halogen, utilizata in cazul vechilor lampi chirurgicale. Prin implementarea tehnologiei pe baza de LED-uri, consumul de putere poate fi redus partial cu peste 50%.


Lampa fara acumulare de caldura

Tehnologia pe baza de LED-uri este mult mai eficienta decat sursele de iluminare traditionale, precum cele care utilizeaza becuri cu halogen. Radiatia de caldura este redusa la minim, fara a utiliza tehnici de filtrare costisitoare. Acumularea de temperatura in zona capului chirurgului este aproape inexistenta.

Led120F-2

Fisa tehnica

Garantie
2 ani
Tip produs
Lampa de examinare
Iluminare
50.000 lux
Dimensiunea campului iluminat
14-25 cm (focusare)
Index de transmitere al culorii Ra
95
Temperatura de culoare (Kelvin)
4300
Putere electrica
18 W
Numar de LED-uri
12
Durata de viata LED (ore functionare)
40.000+
Diametrul cupolei
29 cm
Cresterea temperaturii in zona capului
0,5 oC

Creeaza un cont nou