Sistem anti-escare cu celule tubulare interschimbabile - AT52102

AT52102

TRANSPORT GRATUIT

Beneficiezi de transport gratuit la toate comenzile peste 250 lei. Livrare in max. 48 ore prin curierat rapid, in toate localitatile din Romania.557,00 lei

Garantie: 2 ani
Livrare rapida: 24-48h
Deschiderea coletului la livrare
Plata online cu cardul
Plata online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.

Puteti plati cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa sau MasterCard: Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro.

Platile se efectueaza prin intermediul sistemului "3D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Rate fara dobanda
Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (pana la 12 rate fara dobanda pentru orice plata, daca alegeti plata in rate cu Star Card)
Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.
Prin card de credit emis de BCR (oferta standard de 12 rate fara dobanda! Mai mult, primiti anual 1% bani inapoi.)
Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Prin card de credit emis de Alpha Bank (optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul dvs. de cumparaturi de la Alpha Bank: VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Plata prin OP
Plata prin virament bancar/ordin de plata
Beneficiar SC Neomed SRL
CIF: RO8728108
Sediu: Oradea, Str. Horea, Nr. 1
in conturile SC NEOMED SRL:
Banca: BCR Oradea ->Cont: RO33 RNCB 0032 0464 9682 0001
Banca: BRD Oradea ->Cont: RO09 BRDE 050S V321 1117 0500
Banca: Trezoreria Oradea ->Cont: RO63 TREZ 0765 069X XX00 2702

Sistem anti-escare cu celule tubulare interschimbabile - AT52102

Sistem ce previne in mod eficient escarele care afecteaza pacientii imobilizati, pe termen lung.

La alternarea punctelor de contact cu pielea se face un masaj bland, care permite o mai buna circulatie a sangelui si o buna oxigenare a tesuturilor, prevenind astfel formarea escarelor (leziunilor de decubit). Sistemul este silentios si economic, usor de instalat, utilizat si intretinut.

Saltea cu celule tubulare interschimbabile, realizata din PVC, material nontoxic, nylon/PVC, husa saltea inclusa, saltea formata din 18 celule de 11,5 cm inaltime.

Prezinta pompa cu reglarea presiunii in functie de greutatea utilizatorului si pompa cu reglarea presiunii in functie de greutatea utilizatorului.

*Modele de saltele tip fagure sunt prevazute cu programul STATIC - sub acest modul toate tuburile sunt umplute cu aer la presiune constanta. Programul de presiune variabila este oprit. Modul STATIC se foloseste in moduri speciale (spalare sau transport pacienţi). Odata ce este folosit, modulul STATIC reduce proprietatiile, ce previne escara saltelei.

*Modul STATIC trebuie să fie (Oprit) OFF atunci cand pacientul se afla pe saltea

Garantie2 ani
Dimensiuni200 x 90 x 11.5 cm
Greutate maxima sustinuta145 kg
Pompa220 VAC/50 Hz, 7W
Evacuarea aerului7-8 l/min
Presiune70-130 mmHG
Ciclu de timp6 min
Greutate saltea5.5 - 6.5 kg
Greutate pompa1.4 kg

Scrieti o recenzie

Sistem anti-escare cu celule tubulare interschimbabile - AT52102

Sistem anti-escare cu celule tubulare interschimbabile - AT52102

Produse asemanatoare