Cărucioarele cu rotile – Sprijinul de care ai nevoie
Cărucioarele cu rotile – numite și fotolii rulante – au fost inventate cu multe milenii în urmă. De fapt, primele mențiuni datează din China secolului 3 î.Hr. Cu toate acestea, căruciorul cu rotile modern arată cu totul și cu totul diferit de primele imagini, iar caracteristicile de ultimă generație strălucesc prin comparație.
Cărucioarele cu rotile au fost concepute pentru a ușura deplasarea persoanelor cu dizabilități locomotorii sau dificultăți de mișcare, fie permanente sau temporare.
Deși există sute de modele pe piață, prezentând diverse caracteristici, una dintre cele mai distincte diferențieri între cărucioarele cu rotile este acționarea manuală sau electrică. Mai jos vom prezenta câteva modele de cărucioare cu acționare manuală – la prețuri accesibile!
Cărucioare cu rotile – Acționare manuală
În categoria de cărucioare pentru transport pacienți cu acționare manuală veți găsi o gamă variată de cărucioare rulante „active” pentru persoanele care se consideră sau doresc să fie active, scaune cu rotile pentru copii și adulti, cărucioare cu șezut extralarg, și cărucioare rulante tranzit. În general, cărucioarele cu rotile prezintă o structură fie din oțel cromat, fie din aluminiu. De asemenea, pot fi fixe sau pliabile, și susțin o greutate cuprinsă între 75 și 150 kg.
Recomandarea noastră:
Cărucior cu rotile Moretti CP100 Start
Cărucior cu rotile, pentru transport persoane cu dizabilităţi are cadru din otel, buzunar spate pentru transportul actelor, cotiera rabatabila. Şezut şi spatarul sunt confecţionate din material sintetic moale de culoare neagră, lavabil. Suportul pentru picior este detaşabil, cu miscare de rotaţie antero-posterioară, reglabil în lungime, cu pedală şi curea fixare călcâi.
Descoperă oferta completă aici: cărucioare cu rotile.
Cărucioare cu rotile – Acționare electrică
Aceste cărucioare sunt foarte confortabile și extrem de ușor de manevrat, fiind destinate persoanelor care au o mobilitate redusă sau inexistentă a membrelor superioare, care nu își pot folosi membrele inferioare, sau care au dificultăți în coordonarea mișcărilor. Vezi modelele disponibile pe neomed.ro.